• -€ 10,00
Duo LNB Quad voor ASTRA 1 & 3 HD(voor 60/64cm schotel)

Duo LNB Quad voor ASTRA 1 & 3 HD(voor 60/64cm schotel)

L051
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 31,29 € 41,28 -€ 10,00

Met deze lnb ontvangt u Astra 1 (19.2) en Astra 3 HD (23.5) met een schotel vanaf 60 cm. Deze Duo LNB beschikt over 4 uitgangen voor bijvoorbeeld 1 Twin PVR ontvanger of 4 satelliet ontvangers.  -- ACTIEPRIJS!!!

 

Met deze lnb ontvangt u Astra 1 (19.2) en Astra 3 HD (23.5) met een schotel vanaf 60 cm. Deze Duo LNB beschikt over 4 uitgangen voor bijvoorbeeld 1 Twin PVR ontvanger of 4 satelliet ontvangers.

De Satellietprovider SES-Astra liet in nauwe samenwerking met CanalDigitaal de Duo LNB 60 ontwikkelen (monoblock) dat geschikt is voor ontvangst van de voor in Nederland twee belangrijke satellietposities : de Astra 1 en de Astra 3.
Voor veel schotelbezitters is de Astra 3 positie eind 2007 belangrijk geworden voor de regionale- en themazenders.
Willen huidige (en toekomstige) schotelbezitters deze kanalen kunnen blijven ontvangen dan is een aanpassing van de huidige installatie helaas noodzakelijk.

Het voordeel is dat CanalDigitaal verdere uitbreidingen van haar pakket (zoals mogelijk meerdere themakanalen en HDTV kanalen) eveneens via deze Astra 3 positie zal gaan uitzenden.  --  ACTIEPRIJS!!!

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Artikel nummer:
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!