• Alleen online
Technisat IsiZapper afstandsbediening grote toetse

Technisat IsiZapper afstandsbediening grote toetsen

3000121
Uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn
€ 24,76

De senioren afstandsbedieng IsiZapper biedt extra grote knoppen voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen en brengt gebruiksgemak bij het gebruik van veel TechniSat televisies en digitale tuners. - 4019588037731

 

De senioren afstandsbedieng IsiZapper biedt extra grote knoppen voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen en brengt gebruiksgemak bij het gebruik van veel TechniSat televisies en digitale tuners.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Technisat IsiZapper afstandsbediening grote toetse | Satelliet | Afstandbedieningen | 4019588300071
Datum update:
08-06-2021
1 Item
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!