• Alleen online
Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp
Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp
Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp
Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp

Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp

0301079
Uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn
€ 28,88

Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp. Het tweeregelige LCD-scherm geeft nuttige informatie over het huidige radioprogramma, het grote favorietengeheugen en de vier vrij bezette snelkeuzetoetsen zorgen voor een hoog gebruikscomfort. - 4019588039247

Het tweeregelige LCD-scherm geeft nuttige informatie over het huidige radioprogramma, het grote favorietengeheugen en de vier vrij bezette snelkeuzetoetsen zorgen voor een hoog gebruikscomfort.

Naast de hoofdtelefoonuitgang beschikt de VIOLA 3 over een AUX-in-interface, waarmee u externe muziekbronnen, zoals B. een smartphone, aansluiten Superpraktisch: met een druk op de knop wordt de kleine radio een LED-zaklamp en zorgt zo ook in het donker voor een perfecte oriëntatie.

Met de digitale radio hebt u de digitale programmaverscheidenheid nu dankzij de verwisselbare accu ook onderweg altijd bij u

Inhoud: VIOLA 3, Mini USB-kabel, gebruiksaanwijzing

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn (dropshipping)
Nog leverbaar?:
Beperkt op voorraad! Levertijd daarna onbekend!
Datum update:
2020-01-13
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!