• Alleen online
Caratec TV beugel CFW-305S 2arm zwart
Caratec TV beugel CFW-305S 2arm zwart
Caratec TV beugel CFW-305S 2arm zwart
Caratec TV beugel CFW-305S 2arm zwart

Caratec TV beugel CFW-305S 2arm zwart

0102567
Mail ons over de actuele voorraad en levertijd!
€ 81,82

Deze Caratec CFW305s is een robuuste muurbeugel. De muurbeugel is op drie punten te draaien in verschillende richtingen. Het grote voordeel van Caratec houders is dat ze vergrendelbaar zijn. Hierdoor kunnen de tv en de beugel niet bewegen tijdens een rit. - 4260128793482

 
Deze Caratec CFW305s is een robuuste muurbeugel. De muurbeugel is op drie punten te draaien in verschillende richtingen.

Het grote voordeel van Caratec houders is dat ze vergrendelbaar zijn. Hierdoor kunnen de tv en de beugel niet bewegen tijdens een rit.
 
Wanneer de muurbeugel volledig is uit geklapt staat deze ongeveer 500 mm van de muur af. De afmetingen ingekapt zijn: 296 x 125 ( incl. slotmechanisme 250 ) x 34 mm ( b x h x d ).
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Caratec TV beugel CFW-305S 2arm zwart | Audio / TV | TV Beugels | 4260128793482
Datum update:
08-06-2021
1 Item
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!