• Alleen online
Caratec TV beugel CFW-200 1arm zilver
Caratec TV beugel CFW-200 1arm zilver
Caratec TV beugel CFW-200 1arm zilver
Caratec TV beugel CFW-200 1arm zilver

Caratec TV beugel CFW-200 1arm zilver

0102560
Mail ons over de actuele voorraad en levertijd!
€ 65,29

Deze muur beugel van Caratec heeft een bijzonder compact ontwerp en hierdoor is deze beugel uitermate geschikt voor in de caravan, camper, boot of vrachtwagen. De beugel kan op twee punten gedraaid worden. Tevens zit er een goede vergrendeling op deze muur beugel zodat uw televisie niet heen en weer kan bewegen tijdens het rijden. - 4260128791693

 
Deze muur beugel van Caratec heeft een bijzonder compact ontwerp en hierdoor is deze beugel uitermate geschikt voor in de caravan, camper, boot of vrachtwagen.

De beugel kan op twee punten gedraaid worden. Tevens zit er een goede vergrendeling op deze muur beugel zodat uw televisie niet heen en weer kan bewegen tijdens het rijden. De vergrendeling is wel gemakkelijk te openen door u zelf zodat u er zelf geen hinder van ondervindt. 
 
Dankzij het compacte ontwerp zit de muur beugel ontzettend vlak op de wand en is die maar 2,8 cm diep. Ondanks het ontwerp is de muur beugel wel heel stevig en is het gemaakt van stevig staal.

De beugel is te gebruiken voor tv's tot 6,5 kg. Dankzij de draai mogelijkheden kunt u met deze beugel uw tv in de perfecte hoek zetten. 
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Caratec TV beugel CFW-200 1arm zilver | Audio / TV | TV Beugels | 4260128791693
Datum update:
08-06-2021
1 Item
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!