• -50%
Sonic X Deel 1 - DVD

Sonic X Deel 1 - DVD

Dutch Filmworks
1303188
Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
€ 2,48 € 4,95 -50%

Sonic, een van de meest aansprekende spelletjesfiguren van de laatste tijd, is terug en deze keer is hij sneller dan ooit!

 

Sonic, een van de meest aansprekende spelletjesfiguren van de laatste tijd, is terug en deze keer is hij sneller dan ooit!

Tijdens deze gloednieuwe avonturen levert Sonic een verbeten strijd met de waanzinnige Dr. Eggman, die steeds weer kwaadaardige robotten bouwt om zijn imperium uit te breiden. Sonic raakt samen met zijn vrienden en de Eggman-bende verstrikt in een warp waar Sonic vriendjes wordt met de kleineChristopher.

In de echte wereld moet Sonic zo snel mogelijk door iedere episode heen komen en alle Chaos Smaragden vinden voordat Dr. Eggman ze in handen krijgt!

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1303188
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!