• -50%
Puppy Hond - Alles over Kleuren - DVD

Puppy Hond - Alles over Kleuren - DVD

Dutch Filmworks
1302672
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 4,13 € 8,26 -50%

Speel, praat, zing, dans en leer! Voor kinderen tot 4 jaar De eerste woordjes van je kind... een onvergetelijk moment.

 

Speel, praat, zing, dans en leer! Voor kinderen tot 4 jaar De eerste woordjes van je kind... een onvergetelijk moment.

De DVD-serie 'Hé doe je mee met Puppyhond' speelt in op deze unieke tijd en stimuleert de taalontwikkeling van peuters met vrolijke taalspelletjes. De serie is gebaseerd op de 'Creatief Leren-methode' die kinderen op een fantasierijke manier prikkelt om te praten en te spelen. Telkens als uw kleintjes de DVD opnieuw bekijken, ontdekken ze meer, leren ze nieuwe woordjes en groeit hun zelfvertrouwen. De 'Puppyhond' serie is ontwikkeld door onderwijzers, pedagogen en ouders (én getest door kinderen) en heeft al verschillende prijzen gewonnen! Alles over kleuren Kleuren en treintjes. Dáár draait alles om op deze DVD.

Zes verschillende treintjes, in zes verschillende kleuren, boemelen van de regenboog naar de speeltuin van de vrolijke Puppyhond. Puppyhond en zijn vriendjes zetten vervolgens op iedere trein twee alledaagse voorwerpen die ieder kind zal herkennen. De voorwerpen passen precies bij de kleur van de trein. Uw kleintjes zullen de kleuren en de voorwerpen absoluut met elkaar associëren. Bij een gele trein horen bijvoorbeeld... bananen en citroenen! Net als in het eerste deel van de 'Puppyhond' serie, zijn de zinsconstructies ook op deze DVD weer heel eenvoudig.

Kleine hummeltjes kunnen de DVD heel goed volgen en zullen hun best doen om belangrijke woorden en zinnetjes te herhalen.

Nog even en uw kleintje kletst u de oren van het hoofd!

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Kijkwijzer leeftijd:
[Onbekend]
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1302672
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!