• -50%
Madeline Verdwaald in Parijs - DVD (1999)

Madeline Verdwaald in Parijs - DVD (1999)

Dutch Filmworks
1307736-1
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 3,31 € 6,60 -50%

Madeline verdwaald in Parijs Madeline is verrast als een zekere oom Alfonds haar een bezoek brengt op het meisjesinternaat in Parijs.

 

Madeline verdwaald in Parijs Madeline is verrast als een zekere oom Alfonds haar een bezoek brengt op het meisjesinternaat in Parijs.

Oom Alfonds beweert haar voogd te zijn en wil haar mee terugnemen naar Wenen zodat ze daar kan gaan wonen op een chique meisjesschool. Madeline zal dus afscheid moeten nemen van Juf Clavel en natuurlijk ook van al haar vriendinnen. Als ze de volgende dag zijn vertrokken blijkt oom Alfonds niet de persoon te zijn die hij beweert te zijn en binnen de kortste keren zit Madeline met een aantal weesjes uit Parijs gevangen in een kelder.

Daar wordt ze door de boosaardige La Croque, een mislukte danseres, gedwongen om voor de rest van haar leven kant te klossen. Tegelijkertijd besluiten Juf Clavel en Madelines vriendinnen haar te gaan zoeken.

Wat volgt is een spannende race tegen de klok.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1307736
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!