• -50%
Huppel Konijntje / Kwispel Hondje - DVD

Huppel Konijntje / Kwispel Hondje - DVD

E-ONE / RCV
1211296-1
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 2,48 € 4,95 -50%

Het konijntje Huppel is het kleinste konijn en hij vindt het vreselijk! Hij heeft er meer dan genoeg van dat zijn oudere broertjes, Puk en Mummel, hem er steeds mee plagen.

 

- Huppel - Het kleine konijntje:
Het konijntje Huppel is het kleinste konijn en hij vindt het vreselijk! Hij heeft er meer dan genoeg van dat zijn oudere broertjes, Puk en Mummel, hem er steeds mee plagen. Met de hulp van zijn ondeugende vriendje Jackie de Eekhoorn, bedenkt Huppel een plan om de zaken eens om te draaien! Als het plan slaagt, begint Huppel te geloven dat hij alleen waardering en respect kan krijgen als hij gemeen en gevreesd wordt. Huppel verandert daarom zijn naam in het veel onaardiger klinkende Sloper! Alle andere dieren in het bos worden dan zelfs een beetje bang voor het eens zo vriendelijke konijntje. Maar als één van zijn plannetjes fout loopt en hij zijn familie in gevaar brengt, begint hij te beseffen wat het écht betekent om volwassen te worden...

Dit ontroerende en vermakelijke konijnenverhaal leert iedereen een wijze les...

- Kwispel - Het kleine hondje:
Door omstandigheden moet de kleine Ellen bij haar gemene tante gaan wonen en ziet haar toekomst er somber uit. Totdat Kwispel z'n intrede doet in haar leven! Kwispel is een grappig zwerfhondje wiens verschijning ieders hart sneller doet kloppen... behalve bij tante Judith en haar hooghartige windhonden. Toch kunnen al hun spottende opmerkingen en hooghartige afwijzingen het hondje niet ontmoedigen. Als Kwispel dan ook nog in de besneeuwde bossen rond Washington een gedurfde redding uitvoert, laat het dappere hondje zien dat de kracht van ware vriendschap alles overwint en zelfs de koudste harten doet smelten...

Een hartverwarmende tekenfilm voor de hele familie waarin een klein hondje ieders hart steelt...

Talen

Nederlands

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1211296
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!