• -50%
De Familie Knots 1 - Hetty Heyting - DVD (1980)

De Familie Knots 1 - Hetty Heyting - DVD (1980)

Just Entertainment
1207066
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 4,13 € 8,26 -50%

'Een kloddertje roze hieeeerrrrr en een kloddertje roze daaaaaarrrr'. - van 1980 tot 1984 was De Familie Knots dé succeshit van de NCRV, voor jong en oud.

 

Op elke dvd staan vier afleveringen van De Familie Knots. Bovendien biedt de dvd een aantal extra's, zoals liedjes met songteksten, een Knots-woordenlijst, karakterschetsen, decortekeningen en foto's uit de serie.

Van '80 tot '84 was De Familie Knots dè succeshit van de NCRV, voor jong en oud. Wie herinnert zich niet de stripboekenruilwinkel van de Familie Knots, waar speelgoed geruild kan worden tegen stripboeken? En waar boven in het salonatelier de artistiekerige Tante Til in haar felroze jurk menig kunsterig kloddertje verf op het doek kwakt om daar een slordige duizend piekjes mee te verdienen.

Onder het wakend oog van haar man ('Frederik, lieverdje'), in zijn eeuwige regenjas ('Hands up, Tilletje!'). Een verdieping lager probeert de onhandige verstrooide Oma Knots tevergeefs in de keuken geen rampen te veroorzaken. Terwijl Opa Knots (de 'ouwe zemelaar') zit te mopperen op de buurtkinderen ('Ettertjes zul je bedoelen!') en zijn zwijgzame hond aait.

Iedere dag krijgt de familie bezoek van Neef Herbert, de ambtenaar met een hevig zwak voor 'speledingetjes', die nota bene beneden in de winkel voor het grijpen liggen. Gelukkig staat de blonde Hansje daar achter de toonbank. Dit achternichtje houdt Neef Herbert goed in de smiezen. Tot ze verliefd wordt op meester Arend Vogel, die de zolderkamer huurt in Huize Knots. Dan krijgt ze daar haar handen aan vol!

In elke aflevering staat één onderwerp centraal. En als de problemen de pan uit rijzen, is er nog maar één oplossing, het geheime familiewapen: de magische bedwelmende roze verf van Tante Til.

In totaal worden zes afzonderlijke en dvd's uitgebracht.

Op deel 1 staan de volgende afleveringen:
De meester ziet 't niet meer zitten
De vernielzucht
De één is de ander niet
Heb ik iets van je aan?

Acteurs:
Hetty Heyting, Marnix Kappers, Jan-Simon Minkema
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
IMDB Waardering:
7,9
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1207066
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!