• -50%
De Ark van Noach / Het Paasverhaal - DVD

De Ark van Noach / Het Paasverhaal - DVD

E-ONE / RCV
1211294-1
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 2,89 € 5,78 -50%

De Ark van Noach: - In het grote groene bos zijn de dieren lui geworden. Vooral sinds de slechtgeaarde krokodil Luther er de scepter zwaait. / Het Paasverhaal: De slimme haas Maxwell daagt zijn vliegensvlugge vriendje Star uit. Wie als eerste paaseieren weet te bezorgen bij de kinderen van het dorp mag zich de allersnelste haas noemen. - DVD - 8713045205614

 

DE ARK VAN NOACH:
In het grote groene bos zijn de dieren lui geworden. Vooral sinds de slechtgeaarde krokodil Luther er de scepter zwaait. Op een nacht heeft Vincent de Koalabeer een vreselijk enge droom: het hele bos gaat ten onder in een gigantische overstroming! Vincent moet een manier vinden om zijn vrienden te redden. Hij roept de hulp in van zijn mensenvriend Noach, die een groot schip aan het bouwen is. Vincent probeert twee van ieder dier te verzamelen op de Ark om zo de dieren voor uitsterving te be hoe den. Maar die vervelende Luther probeert daar een stok je voor te steken...

HET PAASVERHAAL:
De slimme haas Maxwell daagt zijn vliegensvlugge vriendje Star uit. Wie als eerste paaseieren weet te bezorgen bij de kinderen van het dorp mag zich de allersnelste haas noemen. Samen met zijn vriendinnetje Esmeralda moet Maxwell eerst een raadsel oplossen om de juiste weg door het grote bos te vinden. Maar de reis is niet ongevaarlijk. In het bos schuilt namelijk De Grote Irk, een boosaardige geit. Die wil, samen met z'n gevederde vriendje Sidney, de Magische Eieren stelen, waarmee ze eeuwig kunnen leven. Zal het Maxwell en Esmeralda lukken om met haas-tige spoed uit handen te blijven van de twee slechteriken en ook nog de wedstrijd van hun vriendje Star te winnen..?

Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Nederlands gesproken - Dutch spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
IMDB Waardering:
6,8
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
2 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!