• -10%
Cold Feet - Serie 5 - DVD (2003)

Cold Feet - Serie 5 - DVD (2003)

Dutch Filmworks
1302060
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 7,44 € 8,26 -10%

In deze laatste complete serie kunnen we ze nog één keer volgen: de 30-plussers uit Manchester. Met ups en downs gaan ze door hun huwelijk, seksleven en vriendenkring en laten ze ons wederom genieten van hilarische, maar ook dieptragische momenten. - 9789051592726

 

In deze laatste complete serie kunnen we ze nog één keer volgen: de 30-plussers uit Manchester. Met ups en downs gaan ze door hun huwelijk, seksleven en vriendenkring en laten ze ons wederom genieten van hilarische, maar ook dieptragische momenten.

Deze nieuwe serie opent met de nasleep van serie vier die in Australië eindigde als een smartlap: Rachel beviel van een zoon na een roerige periode voor haar en Adam. Pete en Jo trokken de huwelijksbanden aan nadat ze iedereen - inclusief elkaar - ervan overtuigd hadden dat ze voor elkaar gemaakt waren en David was helemaal de kluts kwijt nadat Karen haar buitenechtelijke relatie had moeten bekennen.

Het is zes maanden na de terugkeer van Sydney. Adam en Rachel storten zich op het familieleven met hun zoontje Matt en het begint langzaam tot Adam door te dringen dat ze nu met zijn drieën zijn. Pete en Jo keren terug uit Australië en ontdekken dat het leven met een schoonmoeder niet zo zonnig is als het land waar ze net vandaan komen. David en Karen ontdekken dat vriendschappelijk uit elkaar gaan niet zo gemakkelijk is als het lijkt en Ramona geniet van haar siësta’s met een lokale badmeester....

Beeldformaat
4:3

Acteurs:
Fay Ripley, Helen Baxendale, Hermione Norris, Jacey Sallés, James Nesbitt, John Thomson, Richard Armitage, Robert Bathurst, Rosie Cavaliero, Yasmin Bannerman
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Engels gesproken - English spoken
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Geluidsformaat:
Dolby Digital 2.0
IMDB Waardering:
8,2
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 6
Kijkwijzer rating:
Geweld, Angst
Media-type:
DVD
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1302060
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!