• -10%
Blade Trilogy - Wesley Snipes, Kris Kristofferson - DVD (2007)

Blade Trilogy - Wesley Snipes, Kris Kristofferson - DVD (2007)

E-ONE / RCV
1321228
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 14,87 € 16,52 -10%
 

BLADE - DVD (1998)
Net voordat Blade (Wesley Snipes) ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door zijn aderen stroomt het monsterlijke vampierbloed. Dit geeft Blade onmetelijke krachten maar maakt hem ook een buitenstaander: hij behoort net zo min tot de mensenwereld als tot de vampierwereld. Blade stelt zich ten doel de mensheid te beschermen tegen de moordenaar van zijn moeder. Samen met de gedreven vampierjager Abraham Whistler (Kris Kristofferson) begint hij een bloedige kruistocht tegen het opkomende gevaar dat de wereld bedreigt. Ze komen hierbij oog in oog te staan met de leider van de vampierwereld, Deacon Frost (Stephen Dorff). Maar Frost blijkt niet de enige tegenstander. Blade?s grootste vijand is de vampier in zichzelf en zijn eigen toenemende honger naar bloed...

BLADE II (2002)
Hij is half mens/half vampier. Hij heeft al hun superkrachten, maar geen van hun zwakheden. Blade maakt gehakt van vampiers, hij is vrijwel onoverwinnelijk. MAAR: er is een nieuw soort supervampiers: The Reapers. Ze zijn ongelooflijk snel, abnormaal sterk en ze slachten alles af wat ze tegenkomen. Zelfs Blade kan ze niet aan. Dus doet hij het ondenkbare: Blade sluit een pact met zijn aartsvijanden, de normale vampiers. Alleen samen maken ze een kans tegen de verschrikkelijke Reapers. Zet je schrap: knoflook, crucifix en zonlicht helpen niet meer, het is oorlog!

BLADE III TRINITY (2004)
De explosieve Wesley Snipes is terug als de onvermoeibare vampierjager Blade! De controle over de aarde dreigt in de klauwen van vampiers te raken. Blade is de enige die weerstand kan bieden tegen deze onsterfelijke bloedzuigers! Politie en de agressieve, haatdragende vampierenleider starten beiden een campagne tegen Blade. Zijn kansen zijn miniem, zijn haat groot. Voor zijn ultieme strijd sluit hij een verbond met de angstaanjagend dodelijke Nightstalkers voor een extreem gevecht waarbij het bloedspoor direct zal leiden tot aan de beruchte vampierlegende DRACULA...

Beeldformaat
16:9

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Geluidsformaat:
DTS-HD Master Audio 6.1 ES
Dolby Digital 5.1
Dolby Digital EX 5.1
IMDB Waardering:
5,9
6,7
7,1
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Kijkwijzer rating:
Geweld
Media-type:
DVD
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
David S. Goyer
Guillermo del Toro
Stephen Norrington
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Engels gesproken - English spoken
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1321228
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!