Omen 3 - The Final Conflict - Sam Neil - DVD (1981)

Omen 3 - The Final Conflict - Sam Neil - DVD (1981)

Foxfilm Nederland
1307457
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 8,26

De zoon van Satan is volwassen. En hij speelt geen spelletje meer. Armageddon is gekomen en De Duivel is onder ons. Zijn naam is Damien Thorn en de macht van het kwaad is niet langer in handen van een kind. Een angstaanjagend hoofdstuk uit de Omen reeks waarin het lot van de mensheid in de waagschaal wordt gelegd, wanneer de strijdlijnen zijn bepaald voor de laatste oorlog tussen goed en kwaad in The Final Conflict. - DVD (1981) - 8712626020691

 

De zoon van Satan is volwassen. En hij speelt geen spelletje meer. Armageddon is gekomen en De Duivel is onder ons. Zijn naam is Damien Thorn en de macht van het kwaad is niet langer in handen van een kind.

Een angstaanjagend hoofdstuk uit de Omen reeks waarin het lot van de mensheid in de waagschaal wordt gelegd, wanneer de strijdlijnen zijn bepaald voor de laatste oorlog tussen goed en kwaad in The Final Conflict.

Damien Thom (Sam Neill) is nu 32, een kil berekenend wezen, met een kwaad credo, wiens abitie hetis de wereld te beheersen en wiens enige loyaliteit hemzelf betreft en de vader die hij dient. Om zijn doel te bereiken zal hij iedereen die op zijn weg komt doden, vriend, vijand, discipel of geliefde.

Alleen een toegewijde priester ( Rossano Brazzi) wiens missie het is de Antichrist te vernietigen en die de beschikking heeft over de zeven dolken van Megiddo, staat tussen Damien en zijn zucht de wereld tot op de rand van totale chaos te brengen.

Beeldformaat:
2.35:1

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Sottotitoli, Sous-titres, Subtitles, Subtítulos, Tekster, Undertexter , Untertitel
English
Français
Nederlands
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Engels gesproken - English spoken
Frans gesproken - Français parlé
Geluidsformaat:
Dolby Surround 2.0
IMDB Waardering:
5,6
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Media-type:
DVD
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel
Artikel nummer:
1307457
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!