Horrors of War - Peter John Ross, John Whitney - DVD (2006)

Horrors of War - Peter John Ross, John Whitney - DVD (2006)

Dutch Filmworks
1315366
Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
€ 5,78

Gruwelen van de oorlog is afgeleid van de 'B' film Grindhouse traditie, gemaakt om te spelen als een midnight movie. Het is een onafhankelijk geproduceerde film gemaakt in een B-film stijl, maar met een dramatische aarding en een oog naar grotere productie waarden.

 

Gruwelen van de oorlog is afgeleid van de 'B' film Grindhouse traditie, gemaakt om te spelen als een midnight movie. Het is een onafhankelijk geproduceerde film gemaakt in een B-film stijl, maar met een dramatische aarding en een oog naar grotere productie waarden ......

FILM SYNOPSIS:
'Voelen de druk van de geallieerde opmars, Hitler ontketent zijn geheime wapens die aanleiding geven tot een vorm van oorlogvoering de wereld nog nooit heeft gezien. Door het Europese theater van de Tweede Wereldoorlog, luitenant John Schmidt komt oog in oog te staan met deze 'wapens.' Het Office of Strategic Services (OSS, voorloper van de CIA) initieert missies achter de vijandelijke linies om de bron van de wapens terroriseren Amerikaanse soldaten vechten het Derde Rijk te vinden. Schmidt wordt vergezeld door Kapitein Joe Russo en zijn groep van de oorlog geharde soldaten die hebben ervaren voor zichzelf de al te reële verschrikkingen van de oorlog in de strijd. Samen moeten ze vinden en te vernietigen Hitlers horde nachtmerrie wapens voor zijn gruwelijke visie volle kunnen worden verwezenlijkt. ' (Google vertaling)

Regisseur:
Peter John Ross, John Whitney

Acteurs:
Jon Osbeck, Joe Lorenzo, Daniel Alan Kiely

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Peter John Ross, John Whitney
IMDB Waardering:
3,2
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Kijkwijzer rating:
Geweld, Angst
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1315366
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!