Extreme Horror 5 [4DVD] - DVD

Extreme Horror 5 [4DVD] - DVD

E-ONE / RCV
1304779
Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
€ 10,74

- Possession (1981 - 123 min.) | - Creepshow 1(1987 - 120 min.) | - Mangler (1995 - 106 min.) | - Lost Souls (2002 - 97 min.)

 

Dit is alweer de vijfde horrorbox met wederom vier spannende films.

- Lost Souls (2002 - 97 min.)
Een kleine groep Katholieken denkt dat Satan van plan is mens te worden. Een patient van een geestelijke inrichting leidt ze naar Peter Kelson, een schrijver die seriemoordenaars bestudeert. Ze denken dat dit het lichaam is dat Satan het zijne zal maken.

- Mangler - DVD (1995 - 106 min.)
Rikers Valley, New England... De blue Ribbon wasserij is een plek waar slechts mensen werken die geen enkel ander alternatief hebben. Het werk is zwaar en smerig en centreert zich rond een monsterlijk zware persmachine, The Mangler. Na een reeks gruwelijke ongelukken, waarbij de machine een eigen leven schijnt te leiden, staat de politie voor een raadsel.

- Possession - DVD (1981 - 123 min.)
Na een werkreis merkt een bedrijfsspion dat zijn vrouw een minnaar heeft. Hij schakelt een detective in en ontdekt dat ze nog een geheim leven heeft. In een verlaten appartement geeft zij haar lichaam aan een bloeddorstig monster dat de vormgeving is van haar onderbewuste verlangens en frustraties. Een in de omgeving van de Berlijnse Muur gesitueerde liefdestragedie met religieuze en politieke betekenissen, vol horrorelementen en suggestiviteit als symboliek. Pas op voor de zwaar gecensureerde 85 minuten-versie!

- Creepshow 1(1987 - 120 min.)
Vijf horrorverhalen: Verhaal 1: een zombie brengt een vader dag taart naar zijn dochter. Verhaal 2: een boer ontdekt een meteoriet en wordt daarna ziek. Verhaal 3: een man begraaft zijn vrouw en minnaar in het strand. Verhaal 4: op een school in een kelder zit een beest in een krat en ontsnapt. Verhaal 5: een rijke man krijgt gezelschap van ontelbare kakkerlakken.

Kijkwijzer 16 jaar

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1304779
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!