La Vita e Bella - Roberto Benigni - DVD (1997)

La Vita e Bella - Roberto Benigni - DVD (1997)

E-ONE / RCV
1200561
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 8,26

Italië, 1939. Guido, een grote levensoptimist is verliefd op Dora, die als bruid beloofd is aan een fascistische bureaucraat. Zodat in een sprookje ontvoert Guido zijn geliefde op de dag van haar verloving. ZIE STEELBOOK UITVOERING!

 

Italië, 1939. Guido, een grote levensoptimist is verliefd op Dora, die als bruid beloofd is aan een fascistische bureaucraat. Zodat in een sprookje ontvoert Guido zijn geliefde op de dag van haar verloving. Vijf jaar later krijgen ze een zoon.

Intussen is in Italië de rassenwet in werking getreden en wordt Guido, omdat hij jood is, samen met z'n zoon naar een concentratiekamp gedeporteerd. Omdat de levensomstandigheden in het kamp erbarmelijk zijn, is Guido vastbesloten zijn zoon tegen alles en iedereen te beschermen. Hij slaagt erin zijn angst te overwinnen en zijn gevoel voor humor te laten zegevieren.

Tegen iedereen die het wil horen vertelt hij dat het leven, ondanks alles, wondermooi is.

Regisseur:
Roberto Benigni

Acteurs:
Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giustino Durano, Lidia Alfonsi, Sergio Bini Bustric, Giuliana Lojodice

Awards
Oscar - 1999 Beste buitenlandse film
Oscar - 1999 Beste hoofdrol: Roberto Benigni
Oscar - 1999 Beste muziek: Nicola Piovani

Beeldformaat
16:9

Extra
B-Roll
Cast & Crew

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1200561
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!