Cirque du Soleil - Varekai - DVD (2003)

Cirque du Soleil - Varekai - DVD (2003)

Sony Pictures Home Entertainment
1209171
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 8,26

VAREKAI betekent 'overal' in de taal van de zigeuners, de reizigers van de wereld. Diep in het woud, aan de voet van een orkaan, bestaat een buitengewone wereld.

 

VAREKAI betekent "overal" in de taal van de zigeuners, de reizigers van de wereld. Diep in het woud, aan de voet van een orkaan, bestaat een buitengewone wereld. Een wereld waar de ongewoonste dingen gewoon zijn. Een wereld genaamd "VAREKAI". Vanuit de lucht komt een parachutist naar beneden en het verhaal begint.

De jonge man vliegt door de schaduwen van het magische bos, bevolkt door fantastische wezens en hij begint aan een avontuur dat zowel absurd als onwerkelijk is. Deze show is een ode aan de ziel van de nomaden, de spirit en de kunst van de circustraditie!

Beeldformaat
16:9

Extra
MULTI-ANGLE OPTREDENS: Bekijk de optredens “Spelletjes van Icarus” en “Russische Swingers” en “Balanceren op krukken” vanuit verschillende cameraposities

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Nick Morris
Geluidsformaat:
Dolby Digital 5.1 DTS
IMDB Waardering:
8,0
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1209171
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!