The Sum of All Fears - Ben Affleck, Morgan Freeman - DVD (2002)

The Sum of All Fears - Ben Affleck, Morgan Freeman - DVD (2002)

Paramount / Universal Pictures
1206520
Helaas, uitverkocht!
€ 9,08

Ben Affleck staat klaar voor actie en gaat helemaal op in de rol van CIA-agent Jack Ryan in dit aangrijpende avontuur, dat gebaseerd is op Tom Clancy's succesboek.

 

Ben Affleck staat klaar voor actie en gaat helemaal op in de rol van CIA-agent Jack Ryan in dit aangrijpende avontuur, dat gebaseerd is op Tom Clancy's succesboek.

Nadat de president van Rusland sterft en wordt opgevolgd door een man met een duister verleden leeft in Amerika de angst voor de Koude Oorlog weer op.

Maar de Oost-West spanning en komen tot een uitbarsting wanneer de CIA vermoedt dat rebelse Russische wetenschappers meer kernwapens aan het ontwikkelen zijn. Wanneer Jack Ryan (Affleck) door CIA-directeur William Cabot (Morgan Freeman) wordt ingeschakeld, volgt hij een gevaarlijk spoor dat naar een schokkend slot voert: terroristen zijn van plan een oorlog tussen de V.S. en Rusland uit te lokken door een kernbom tot ontploffing te brengen bij een wedstrijd voor het football-kampioenschap!

The Sum of all Fears, waarin ook James Cromwell en Liev Schreiber spelen, is al met al het meest explosieve amusement van het jaar.

Regisseurs:
Phil Alden Robinson

Acteurs:
Ben Affleck, Bruce McGill, James Cromwell, Ken Jenkins, Liev Schreiber, Morgan Freeman

Beeldformaat
2.35:1

Extra
A cautionary tale
Commentaar door regisseur en cinematograaf en schrijver
Visual effects

Geluidsformaat
Dolby Digital 5.1

Ondertiteling
Arabisch
Bulgaars
Deens
Engels
Engels voor doven en slecht horenden
Fins
IJslands
Nederlands
Noors
Pools
Roemeens
Tsjechisch
Turks
Zweeds

Talen
Engels
Tsjechisch

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1206520
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!