Contact - Jodie Foster, Matthew Mcconaughey - DVD (1997)

Contact - Jodie Foster, Matthew Mcconaughey - DVD (1997)

Warner Bros. Pictures
1200091
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 7,43

Het opwindende avontuur van de dag waarop we contact leggen met buitenaards leven, wordt hier gebracht met een diep gevoel van verwondering en een ....

 

Het opwindende avontuur van de dag waarop we contact leggen met buitenaards leven, wordt hier gebracht met een diep gevoel van verwondering en een overweldigende visuele schwung die de uiterste grenzen van de ruimte en onze verbeelding aftast.

Jodie Foster vertolkt de rol van de astronome Ellie Arroway, een vrouw van de wetenschap. Matthew McConaughey spelt de theoloog Palmer Joss, een man van God. Hoewel ze elkaars perfecte tegenpolen zijn, brengt de aftelling tot ‘s werelds grootste reis ooit hen samen als de hoofdrolspelers in een universeel drama.

Krachtig, meeslepend en emotioneel... Contact is een film die iedereen raakt.

Regisseur:
Robert Zemeckis

Acteurs:
Angela Bassett, David Morse, Geoffrey Blake, Jake Busey, James Woods, Jena Malone, Jodie Foster, John Hurt, Rob Lowe, Tom Skerritt, William Fichtner, Matthew Mc Conaughey, Maximillian Martini

Beeldformaat
4:3 Letterbox

Edition
Special Edition

Geluidsformaat
Dolby Digital 5.1

Ondertiteling
Arabisch
Engels
Engels voor doven en slecht horenden
Frans
Italiaans
Nederlands
Portugees
Spaans

Oorspronkelijke taal
Engels

Talen
Engels
Frans
Italiaans

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1200091
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!