Babylon 5 - in The Beginning - Bruce Boxleitner - DVD (1998)

Babylon 5 - in The Beginning - Bruce Boxleitner - DVD (1998)

Warner Bros. Pictures
1204219
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 8,26

ALL SYSTEMS GO. Babylon 5 is een grensverleggende science fiction serie die talloze Emmy's - de hoogste onderscheiding voor tv-programma's in de V.S. - in de wacht sleepte.

 

ALL SYSTEMS GO. Babylon 5 is een grensverleggende science fiction serie die talloze Emmy’s - de hoogste onderscheiding voor tv-programma’s in de V.S. - in de wacht sleepte. Babylon 5 is ook de naam van een gigantische ruimtestad, waar rassen uit alle hoeken van het universum samenkomen om er op voet van gelijkheid samen te leven.

Met In the Beginning reizen we terug in de tijd, naar de tragische gebeurtenissen - de oorlog tussen de Aarde en de Minbari - die de directe aanleiding vormden voor het bouwen van Babylon 5 als universele vrijhaven. Het handelsmerk van Babylon 5: doordachte intriges in een geloofwaardig universum, ondersteund door verbluffende speciale effecten en sterke vertolkingen.

Regisseur:
Michael Vejar

Acteurs:
Bruce Boxleitner, Mira Furlan, Richard Biggs

Ondertiteling
Deens
Duits
Engels
Engels voor doven en slecht horenden
Fins
Frans
Grieks
Nederlands
Pools
Zweeds

Talen
Duits
Engels
Frans

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Bruce Boxleitner, Claudia Christian, Jerry Doyle, Mira Furlan, Peter Jurasik, Richard Biggs
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1204219
Nieuw product
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!