Torrente - Santiago Segura, Carlos Perea - DVD (1998)

Torrente - Santiago Segura, Carlos Perea - DVD (1998)

E-ONE / RCV
1211146
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 5,78

TORRENTE, een knetterharde Spaanse komedie die niets en niemand ontziet! De onooglijke politie-inspecteur Torrente, ook bekend als 'de domme arm van de wet' is berucht in zijn woonplaats Madrid. - DVD (1998) - 8713045204877

 

TORRENTE, een knetterharde Spaanse komedie die niets en niemand ontziet!
De onooglijke politie-inspecteur Torrente, ook bekend als "de domme arm van de wet" is berucht in zijn woonplaats Madrid.

Vanaf het ochtendgloren in zware staat van dronkenschap, scheurt hij door de stad en richt meer kwaad aan dan de boeven die hij zou moeten vangen. Zo dwingt de egoïstische Torrente zijn gehandicapte vader uit te gaan bedelen om geld, houdt hij zich bij gevaarlijke situaties altijd op de vlakte en arresteert hij alleen kleine, allochtone kruimeldieven.

Torrente bevriend zijn zielige buurjongen, de zwaar bebrilde Rafi, alleen maar om zich te kunnen vergapen aan diens knappe maar ordinaire nichtje.Op een dag komt hij op de hoogte van een groot drugstransport en probeert met de sukkelige Rafi en zijn niet minder domme vrienden de slag van hun leven te slaan.

TORRENTE is een grove, snelle en extreem politiek-incorrecte komedie geregisseerd door Santiago Segura, één van Spanje's populairste en meest excentrieke acteurs.
Segura speelt daarnaast ook de hoofdrol op zeer overtuigende wijze, en laat met een verrassend slot zien dat achter de stortvloed aan zieke grappen toch wel degelijk een groot hart schuilt.

Beeldformaat
1.85:1
16:9

Kijkwijzer 16 jaarKijkwijzer geweld

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Javier Cámara, Tony Leblanc, Chus Lampreave, Julio Sanjuán, Santiago Segura, Manuel Manquiña, Darío Paso, Jaime Barnatán, Neus Asensi, Carlos Perea
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Santiago Segura
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Spaans gesproken - Español hablado
Geluidsformaat:
Dolby Digital 2.0
Dolby Digital Surround
IMDB Waardering:
6,9
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Kijkwijzer rating:
Geweld
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1211146
9 Items
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!