Shark in a Bottle - Ben Gazzara - DVD (2000)

Shark in a Bottle - Ben Gazzara - DVD (2000)

Art-S Home Entertainment
1311346
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 4,96

Guy Normal (waarschijnlijk niet zijn echte naam) is onhandig, heeft geheugenverlies en is in de handen gevallen van een gewetenloze man die moorden te huur regelt.

 

Het leven van Guy neemt een wel hele vreemde wending wanneer hij samen met een vriend besluit om hun saaie baantje bij de posterijen op te geven.

Op het moment dat zij hun uniformen inleveren draait de vriend helemaal door en schiet iedereen die in de buurt is neer. Tot overmaat van ramp is de enige getuige van de moordpartij de veiligheidscamera die alleen een vluchtende Guy heeft vastgelegd.

Guy wordt beschuldigd van meervoudige moord en hij probeert het land uit te vluchten. Om de zaak nog erger te maken wordt Guy geronseld door een organisatie die huurmoordenaars traint en uitzendt, geleid door de “Regelaar”.

Regisseur:
Mark Anthony Little

Acteurs:
Ben Gazzara, Danny Nucci, Kevin Brief, Sean Whalen, Tommy 'Tiny' Lister

Beeldformaat
4:3

Geluidsformaat
Dolby Digital 2.0

Ondertiteling
Nederlands

Talen
Engels

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1311346
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!