The Outer Limits - Sex & Science Fiction - DVD (1995)

The Outer Limits - Sex & Science Fiction - DVD (1995)

Metro Goldwyn Mayer
1305688
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 15,70

- Caught in the Act: - Bits of Love: - Valerie 23: - Last Supper: - From Within: - The New Breed: - DVD (1995) - 8717438139197

 

Caught in the Act.
Alle mannen vallen voor het lichaam van Hannah Valesic (Alyssa Milano).. .letterlijk! Als de preutse schoonheid overgenomen wordt door een sinistere kracht wordt haar lust naar mannen onverzadigbaar - en levensgevaarlijk! Is haar liefhebbende vriend in staat om een einde te maken aan haar dodelijke zoektocht naar bevrediging?

Bits of Love.
Kunstenaar Aidan Hunter (Jon Tenney) is de enige nog levende mens op aarde en om de eenzaamheid te doorbreken heeft hij het prachtige hologram Emma (Hatasha Henstridge) geschapen, Maar als Emma de wens naar een baby uitspreekt komt daarmee het wereldje van Aidan in groot gevaar.

Valerie 23
Kan jaloezie een goede eigenschap zijn? In ieder geval niet voor Rachel Rose (Nancy Allen), een fysiotherapeute die in een levensbedreigende situatie verzeild raakt wanneer ze te maken krijgt met de amoureuze robot van haar verlamde patiënt. Een robot die is geprogrammeerd om alle obstakels uit de weg te ruimen!

Last Supper.
De prachtige vriendin van Danny (Fred Savage) is gezegend met een tijdloze schoonheid... letterlijk! De dame is 20 jaar eerder met hulp van zijn vader uit een militair laboratorium ontsnapt. Komt Danny nog op tijd achter de waarheid voordat de overheid haar weer ontdekt?

From Within.
Mijnwerkers leggen tijdens hun werk een nest met gevaarlijke parasielen bloot die de controle over hun hersens overnemen met de bedoeling de hele stad aan hun wil te onderwerpen. De enige hoop voor de stad rust op de schouders van een geestelijk gehandicapte jongeman (Neil Patrick Harris), die immuun lijkt te zijn.

The New Breed.
Een doodzieke man doet in een laatste wanhoopspoging een beroep op een vriend (Richard Thomas) die wetenschapper is en vraagt hem experimentele microscopisch kleine robots in te zetten om hem te genezen. De behandeling werkt inderdaad maar iets te goed want de robots willen een supermens maken zonder tekortkomingen.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Alyssa Milano, Jon Tenney, Nancy Allen, Fred Savage, Neil Patrick Harris, Richard Thomas, Hatasha Henstridge
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
IMDB Waardering:
7,8
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1305688
Datum update:
2019-04-27 20:06:24
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!