The Outer Limits - Aliens Among Us - DVD (1995)

The Outer Limits - Aliens Among Us - DVD (1995)

Metro Goldwyn Mayer
1305687
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 15,70

- SANDKINGS - Deel 1: - SANDKINGS - Deel 2: - l HEAR YOU CALLING: - BIRTHRIGHT: - THE SECOND SOUL: - CORNER OF THE EYE: - DVD (1995) - 8717438139203

 

- SANDKINGS - Deel 1:
Dr. Simon Kress (Beau Bridges) onderzoekt in een topgeheim project zand dat afkomstig is van de planeet Mars. Hij ontdekt in het zand kleine buitenaardse eitjes. Maar als het onderzoek van hogerhand wordt stopgezet maakt Kress een cruciale loot. Hij neemt zijn onderzoek met het zand mee naar huis.

- SANDKINGS - Deel 2:
In de school achter zijn huis is Simon (Beau Bridges) zonder het te weten getuige van de geboorte van een nare crisis! In eerste instantie lijken de pasgeboren buitenaardse wezens ongevaarlijk. Maar al snel groeien ze uit tot ware monsters die Simon aanbidden als hun God en alle kennis van hen bestaan willen vernietigen!

- l HEAR YOU CALLING:
Als een reporter (Ally Sheedy) een verdachte conversatie afluistert hoort ze hoe er gesproken wordt over de 'verwijdering' van een controversiële schrijver. Ze begint een onderzoek en ontdekt een dreigende man met paarse ogen, een groot aantal mysterieuze verdwijningen en vreemde hopen paarse as!

- BIRTHRIGHT:
Na een bijna fataal ongeluk krijgt Senator Richard Adams (Perry King) de verrassing van zijn leven...hij blijkt een buitenaards wezen te zijn! Hij heeft geen enkele herinnering aan zijn werkelijke missie op aarde maar ontdekt wel dat hij deel uitmaakt van een belangrijke buitenaardse onderneming!

- THE SECOND SOUL:
Een uitstervend ras van buitenaardse wezens komt naar de aarde om hun uitsterven te voorkomen. En daarvoor reanimeren ze lichamen van overleden mensen! Maar een opmerkzame dokter (Mykelti Williamson) die voor de overheid werkt ontdekt dat de plannen van de buitenaardse wezens heel wat meer inhonden dan alleen overleven!

CORNER OF THE EYE
Na een rake klap op zijn hoofd meent Father Anton (Len Cariou) dat hij monsters op straat ziet lopen. Maar wat hij eigenlijk ziet zijn buitenaardse bezoekers die de overtuigde dienaar van God in willen zetten als hun woordvoerder in de verovering van de aarde!

IMDB Waardering:
7,8
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Media-type:
DVD
Acteurs:
Mykelti Williamson, Len Cariou, Beau Bridges, Ally Sheedy, Perry King
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Duits gesproken - Deutsch sprechend
Engels gesproken - English spoken
Frans gesproken - Français parlé
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1305687
Datum update:
2019-05-17 12:09:04
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!