Dallas - Seizoen 1 - Larry Hagman, Patrick Duffy - DVD (1978)

Dallas - Seizoen 1 - Larry Hagman, Patrick Duffy - DVD (1978)

Warner Bros. Pictures
1302807
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 9,91

De slepende vete tussen de families Ewing en Barnes gaat van kwaad tot erger. De emoties lopen nog verder op als Bobby Ewing met Pam Barnes trouwt. Maar J.R. smeedt boze plannen om een stokje te steken voor dit huwelijksgeluk. - DVD (1978) - 7321932336894

 

1 DIGGER’S DAUGHTER (Geschreven door David Jacobs Regie: Robert Day) De slepende vete tussen de families Ewing en Barnes gaat van kwaad tot erger. De emoties lopen nog verder op als Bobby Ewing met Pam Barnes trouwt. Maar J.R. smeedt boze plannen om een stokje te steken voor dit huwelijksgeluk.

2 LESSONS (Geschreven door Virginia Aldridge Regie: Irving J. Moore) Wat moet je met een arm rijkeluiskind als Lucy? Een typische Ewing zou vragen hoe het op school gaat en zich dan met belangrijker dingen bezighouden, zoals miljoenen verdienen. Maar voor Pam ligt het anders: door zich met Lucy te bemoeien kan ze bij anderen in de gunst komen.

3 SPY IN THE HOUSE (Geschreven door Arthur Bernard Lewis Regie: Robert Day) J.R. heeft van begin af aan gedacht dat achter het huwelijk van Pam met Bobby een duister complot van de familie Barnes zit. Om via Pam achter de geheimen van de Ewings te komen. En misschien heeft hij daar nu eindelijk het bewijs voor.

4 WINDS OF VENGEANCE (Geschreven door Camille Marchetta Regie: Irving J. Moore) Southfork wordt bedreigd door een orkaan. Maar er dreigt nog een groter gevaar: de Ewing vrouwen worden gevangengenomen. De daders zijn woest over J.R.’s gerommel met hun eigen vrouwen.

5 BARBEQUE (Geschreven door David Jacobs Regie: Robert Day) Tijdens een barbecue van de Ewings lopen de spanningen hoog op. De sfeer wordt vijandig als Jock en Digger oude wonden openhalen. Maar misschien kan de zwangerschap van Pam de twee aanstaande grootvaders dichter bij elkaar brengen.

Beeldformaat:
1.33:1
4:3

Extra:
Diggers Daughter
Audiocommentaar door David Jacobs, Larry Hagman en Charlene Tilton

Geluidsformaat:
Mono
IMDB Waardering:
7
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 6
Kijkwijzer rating:
Geweld
Media-type:
DVD
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Engels gesproken - English spoken
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1302807
Datum update:
2019-04-27 20:02:09
2 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!