The Black Adder - Seizoen 1 - Rowan Atkinson- DVD (1983)

The Black Adder - Seizoen 1 - Rowan Atkinson- DVD (1983)

Warner Bros. Pictures
1202575
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 8,26

Door de eeuwen heen hebben talentvolle en dappere mannen bijgedragen aan de eervolle en nobele historie van Engeland. Anderen, zoals de huichelende, verachtelijke Edmund, Hertog van Edinburgh (alias Blackadder), de bittere en getikte zoon van een middeleeuws koning.

 

Door de eeuwen heen hebben talentvolle en dappere mannen bijgedragen aan de eervolle en nobele historie van Engeland. Anderen, zoals de huichelende, verachtelijke Edmund, Hertog van Edinburgh (alias Blackadder), de bittere en getikte zoon van een middeleeuws koning, zijn verrezen uit het stof van onbetrouwbare documenten om hun onrechtmatige positie in de geschiedenis op te eisen.

- THE FORETELLING:
Met Peter Cook als Richard III. Uit de nevelen van de Dark Agnes doemt een eenzame ruiter op met een wonderlijk kapsel. De slechtheid straalt van hem af en hij zit daar niet mee.

- BORN TO BE KING:
Overspeligheid is troef aan het Hof als een wonderlijke uitgedoste vreemdeling op de poort bonkt. Hij zorgt ervoor dat 's Konings sponde wordt geteisterd door gevrij, gemoord... en gedans!

- THE ARCHBISCHOP:
Het land is bezaaid met dooie Aartsbisschoppen van Canterbury. Edmund heeft het snode plan om zijn grootste vijand als nieuwe Aartsbisschop benoemd te krijgen...

- THE QUEEN OF SPAIN'S BEARD:
Met Miriam Magolyes als Prinses Maria. De infame, internationale overspelspelletjes van de Koning geven de verraderlijke Edmund de kans om zijn klamme lichaam tegen het mooiste Koninklijke stuk van Europa aan te schurken.

- WITCHSMELLER PURSUIVANT:
De Koning krijgt wat jeuk van de builenpest. Men constateert zwarte magie, die slechts door een man kan worden uitgeroeid.

- THE BLACK SEAL:
Met Rik Mayall als Gekke Gerald. Edmund trekt het land in om de Zeven Slechtse kerels te vinden. Met hun hulp wil hij de troon overnemen.

Regisseur:
Martin Shardlow

Acteurs:
Rowan Atkinson, Brian Blessed, Robert East, Elspet Gray, Tim McInnerny, Tony Robinson

Beeldformaat
4:3

Geluidsformaat
Dolby Digital

Ondertiteling
Engels voor doven en slecht horenden
Nederlands

Talen
Engels

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Rowan Atkinson, Brian Blessed, Tim McInnerny, Elspet Gray, Robert East, Tony Robinson,
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Martin Shardlow
IMDB Waardering:
8,1
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 12
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1202575
Datum update:
2019-07-09 17:43:42
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!