The Exorcist (Edition 2000) - Linda...

The Exorcist (Edition 2000) - Linda Blair - DVD (1973)

Warner Bros. Pictures
1202884
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 7,43

Klamp je vast, want een van de meest fascinerende films aller tijden zal zich opnieuw helemaal meester van je maken. Regisseur William Friedkin en producer/scenarioschrijver William Peter Blatty hebben The Exorcist bewerkt, 11 minuten aan scènes en beelden toegevoegd. - DVD (1973) - 7321931186322

 

Klamp je vast, want een van de meest fascinerende films aller tijden zal zich opnieuw helemaal meester van je maken. Regisseur William Friedkin en producer/scenarioschrijver William Peter Blatty hebben The Exorcist bewerkt, 11 minuten aan scènes en beelden toegevoegd die werden geschrapt voor de release van de film in 1973 en het beeld en de audio-elementen digitaal verbeterd.

Het resultaat is een ervaring die je meer dan ooit aangrijpt. Nu krijgen we scènes te zien die de impact van de prestaties van Linda Blair, Ellen Burstyn, Jason Miller, Max von Sydow en Lee J. Cobb aanzienlijk vergroten. Deze scènes omvatten een diagnose van de “zenuwaandoening”, een groter fragment over de aankomst van Eerwaarde Merrin voor het ritueel, de twijfels van de priester tijdens het ritueel, een epiloog met Lt. Kinderman en Eerwaarde Dyer, en vooral een schokkende afdaling van de trap door Regan.

The Exorcist, die Oscars won voor Beste Scenario Adaptatie (door Blatty) en Beste Geluid, verbaast steeds opnieuw zoals geen enkele andere film dat kan.

Beeldformaat
16:9

Extra
Audiocomentaar

Geluidsformaat:
Dolby Digital
IMDB Waardering:
8,0
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Kijkwijzer rating:
Angst
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Ellen Burstyn, Kitty Winn, Reverend William O'Malley, Max von Sydow, Jack Mac Gowran, Linda Blair, Jason Miller, Peter Masterson, Barton Heyman, Lee J. Cobb
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
William Friedkin
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken - English spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Engels gesproken - English spoken
Frans gesproken - Français parlé
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1202884
Datum update:
2019-07-14 10:47:59
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!