Hammerbox Box 1 - DVD

Hammerbox Box 1 - DVD

Paradiso Filmed Entertaiment
1308723
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 22,31

Een must voor de Hammerliefhebber. Voor het eerst zijn Quatermass 2, The Quatermass Experiment, Frankenstein Created Woman, Dracula Prince of Darkness en Captain Kronos Vampire Hunter gebundeld in een luxueuze digipack uitvoering.

 

Een must voor de Hammerliefhebber. Voor het eerst zijn Quatermass 2, The Quatermass Experiment, Frankenstein Created Woman, Dracula Prince of Darkness en Captain Kronos Vampire Hunter gebundeld in één luxueuze digipack uitvoering.

- Quatermass 2:
Professor Quatermass werkt aan zijn nieuwe project: een kolonie op de maan. Wanneer de overheid plotseling en zonder enige uitleg zijn subsidies intrekt, besluit hij op onderzoek uit te gaan. In zijn labo registreert zijn apparatuur een meteoor-regen in de buurt van het dorpje Winterton Flats. Tot zijn verbazing ontdekt hij er ter plekke een gigantisch complex van gebouwen dat verdacht genoeg lijkt op zijn kolonieproject. De officiële versie luidt: een ultrageheim project om synthetisch voedsel te genereren. Maar Quatermass ontdekt dat de meteoren artificieel zijn en een geestbedwelmde stof uitstoten die mensen herschept in gewillige slaven!

- The Quatermass Xperiment:
Het experimentele ruimteschip Q1 met een driekoppige bemanning crasht net buiten London. Professor Quatermass heeft blijkbaar zonder enige officiële toestemming het schip gelanceerd en haast zich naar de crashsite. Ter plekke blijkt dat 2 bemanningsleden verdwenen zijn en de enige overlevende , Victor Carroon , bevindt zich in een catatonische staat. Carroon wordt opgenomen in het ziekenhuis, maar weet al snel te ontsnappen. Carroon muteert in een entiteit die alle levende energie absobeert. De aarde is verdoemd... Of kan Professor Quatermass zijn uit de hand gelopen experiment terug onder controle krijgen?

- Frankenstein Created Woman:
In deze 4de aflevering van Hammers Frankenstein reeks is het “monster” van geslacht veranderd. Dit keer slaagt Dokter Frankenstein erin om de ziel van een onschuldig geëxecuteerde man over te brengen in het gereconstrueerde lichaam van diens gehandicapte minnares. Deze laatste heeft -uiteraard- zelfmoord heeft gepleegd nadat haar geliefde in aanraking kwam met de guillotine. Christine verrijst als een bloedmooie jonge vrouw die uit is op wraak en één voor één de moordenaars van haar minnaar afslacht.

- Dracula, Prince of Darkness:
Wanneer twee Engelse koppels besluiten om het kasteel van Carlsbad te bezoeken, kunnen ze niet vermoeden dat dit het schuiloord is van de legendarische graaf Dracula. Wanneer de eerste slachtoffers vallen, blijkt er hulp uit onverwachte hoek te komen.

- Captain Kronos Vampire Hunter:
Vampierjager en ervaren zwaardvechter Kronos en gebochelde sidekick Grost komen terecht in een klein dorpje waar verscheidene jonge deernes in niet zo'n frisse staat meer verkeren. Hun energie en daarmee ook al hun levenskracht en looks, zijn letterlijk uit hen gezogen door de kus van een vampier! Kronos's zoektocht leidt hem tot het landgoed van Lady Durvard die zelf ziek en op leeftijd lijkt te zijn...

Kijkwijzer rating:
Angst
Media-type:
DVD
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1308723
Datum update:
2019-04-27 20:11:24
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!