Kuifje Collection 4 - DVD (1991)

Kuifje Collection 4 - DVD (1991)

Universal Pictures
1203249
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 6,61

- De zonnetempel: | - Kuifje en het zwarte goud: | - Raket naar de maan: | - Mannen op de maan: | - 0044007832721

 

- De zonnetempel:
De achtervolging van de ontvoerdersvan professor Zonnebloem doen Kuifje en kapitein Haddock in Peru belanden. Dit land heeft veel verassingen voor hen in petto en ook de ontvoerders krijgen te maken met veel valstrikken. Totdat ze met de hulp van een jonge Indiaan, Zorrino, bij de Zonnetempel aankomen.

- Kuifje en het zwarte goud:
Boem-boem! .. Wanneer je motor boem-boem-boem doet! Het liedje van Jansen e Janssen wordt werkelijkheid en overal vinden vreemde motorontploffingen plaats. Voor Kuifje ligt de oplossing in Khemed. Het land dat het Zwarte Goud produceert en waar sjeik Bab-el-Ehr, bijgestaan door dr. Müller, probeert emr Ben-Kalish-Ezab omver te werpen.

- Raket naar de maan:
Porfessor Zonnebloem nodigt Kuifje en kapitein Haddock uit hem te bezoeken in Syldavië, waar hij aan het grootste project van de eeuw werkt: de lancerin van een raket naar de maan. De uitdaging kondigt zich bevend aan, temeer daar de professor hen tot grote schrik van de kapitein voorstelt om mee te gaan op reis!

- Mannen op de maan:
Het is gebeurd: de lancering van de raket is goed en voorspoedig verlopen! Aan boord maken Kuifje , kapitein Haddock, professor Zonnebloem en zijn assistent zich op voor een lange reis die tot in de klainste details is voorbereid. Maar de opstijging is nog niet achter de rug of de eerste verrassingen kondigen zich aan.

Beeldformaat
4:3

Kijkwijzer alle leeftijden

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Stéphane Bernasconi
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Geluidsformaat:
Dolby Digital 2.0
IMDB Waardering:
8,3
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1203249
Datum update:
2019-05-17 12:09:02
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!