Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

Universal Pictures
1203248
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 6,61

- De geheimzinnige ster: | - Het geheim.. De eenhoorn: | - De schat van Scharlaken Backham: | - De 7 kristallen bollen: | - 0044007832622

 

- De geheimzinnige ster:
Heeft de sterrenkundige Hyppolytus Kalys gelijk als hij Kuifje het einde van de wereld aankondigt? Wat zijn telescoop laat zien is in ieder geval heel duidelijk. Het is een enorme vuurbal, pas aan de hemel verschenen, die met onvoorstelbare snelheid op de aarde afkomt en in botsing dreigt te komen met onze planeet

- Het geheim.. De eenhoorn:
Drie modellen van het schip De Eenhoorn zulllen ervoor zorgen dat op een dag de schat van Scharlaken Rackham wordt gevonden. Dit is de erfenis van een piraat die verslagen werd door een verre voorvader van kapitein Haddock. Een avontuur dat eindigt op kasteel Molensloot, waar de butler Nestor zijn opvallende intrede doet.

- De schat van Scharlaken Backham:
Kuifje, Haddock en Jansen en Janssen schepen zich in. Zij zijn gewapend met de nagelaten perkamenten van de illustere voorvader van de kapiteitn en gaan op zoek naar de schat van Scharlaken Rackham. Het avontuur verloopt niet zonder onverwachte gebeurtenissen en verrasisingen. Temeer daar professor Zonnebloem aan Kuifje en de kapitein een nieuw toestel heeft laten zien om de zeebodem te verkennen.

- De 7 kristallen bollen:
Eén voor één worden de leden van een wetenschappelijke expeditie die zojuist is teruggekeerd uit Zuid-Amerika, getroffen door een vreemde ziekte. Worden zij achtervolgd door de vloek van de Inca's die rust op grafschenners? Kuifje en kapitein Haddock proberen een verklaring te vinden voor deze slachting.

Beeldformaat
4:3

Kijkwijzer alle leeftijden

Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Stéphane Bernasconi
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Geluidsformaat:
Dolby Digital 2.0
IMDB Waardering:
8,3
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1203248
Datum update:
2019-07-09 08:22:46
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!