Kuifje Collection 1 - DVD (1991)

Kuifje Collection 1 - DVD (1991)

Universal Pictures
1203246
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 6,61

- Kuifje In Amerika: - De Sigaren Van De Fara: - De Blauwe Lotus: - Het Gebroken Oor:

 

Kuifje In Amerika
Kuifje's faam strekt zich uit tot aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Zodat als hij in Chicago aankomt tijdens de drooglegging, alle verzamelde bandieten en misdadigers hem een ongemakkelijke ontvangst bereiden. Kuifje zal al zijn moed en intelligentie moeten gebruiken om te overleven.

De Sigaren Van De Farao
Kuifje heeft zich opgeworpen in de strijd tegen de drugskoeriers van Egypte naar India en ontmoet een aantal personen die hij nog vaak op zijn weg zal tegenkomen. Schurken als de zeeman Allan Thompson of de radselachtige Rastapopoulos, maar ook toekomstige kamaraden als Senor Oliviera da Figueira. Darnaast ontmoet hij een duo detectives war geen woorden voor zijn: Jansen en Janssen.

De Blauwe Lotus
Nog steeds strijdend tegen drugs, vertrekt Kuifje naar China waar hij zijn vriend Tchang ontmoet. Tchang was werkelijk een vriend van Hergè. Hij heeft hem eholpen bij de voorbereiding van dit Kuifje-avontuur. Kuifje moet al zijn moed, durf en intelligentie aanspreken om zich uit de valstrikken te worstelen die voor hem gespannen worden.

Het Gebroken Oor
Een Arumbaya beeldje wordt gestolen en vervolgens weer terugbezorgd bij het museum. Maar door een detailontdekt Kuifje dat het niet het orgineel is dat teruggezet is, maar een kopie. Wat is het geheim van dit beeldje dat men door deze diefstal wil verbergen? Kuifje vertrekt naar Zuid-Amerika waar zijnovertuiging de sleutel tot dit raadsel ligt.

Beeldformaat
4:3

Kijkwijzer alle leeftijden

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Stéphane Bernasconi
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Geluidsformaat:
Dolby Digital 2.0
IMDB Waardering:
8,3
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1203246
Datum update:
2019-07-09 08:22:46
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!