Het Molletje 2 - DVD (1957)

Het Molletje 2 - DVD (1957)

Lumière
1313456
Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
€ 6,61

In deze verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het vrolijke en grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos ...

 

In deze verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het vrolijke en grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos en wordt telkens geconfronteerd met een grote uitdaging.

Deze intussen ‘klassieke’ tekenfilms werden gerestaureerd en bijeengebracht om een nieuwe generatie kinderen te betoveren. De ‘Molletjes’ van de befaamde Kratky filmstudio’s uit Praag zijn een absolute aanrader voor jong en oud.

- Het Molletje en de telefoon: Het Molletje vindt tijdens het graven een telefoon. Wanneer de telefoon rinkelt, komen er allemaal gekke geluiden uit de hoorn
- Het Molletje en de lucifers: Het Molletje vindt een doosje lucifers en maakt er, samen met zijn vriendjes, allerlei leuke spulletjes mee.
- Het Molletje als chemicus: Het Molletje vindt een doos met chemische stoffen en begint alles te mengen tot er allerlei leuke kleuren en figuurtjes tevoorschijn komen.
- Het Molletje en de bulldozer: Een bulldozer bedreigt het huisje van het Molletje. Samen met zijn vriendjes zijn ze de wilde graafmachine te slim af.
- Het Molletje en het tapijt: Het Molletje vindt een tapijt en zeult het met zich mee. Wanneer het een vliegend tapijt blijkt te zijn, beleeft hij er een dolle tijd mee.
- Het Molletje als fotograaf: Het Molletje wil een foto nemen van het huwelijk van twee kikkers en raakt bijna gewond! Hij beslist dan maar een tekening te maken van het vrolijke gezelschap.
- Het Molletje als horlogemaker: Het Molletje beleeft dolle avonturen door een koekoek te achtervolgen die in een houten klok leeft. Wanneer hij per ongeluk de klok breekt, probeert hij er alles aan te doen om hem weer te repareren.
- Het Molletje en carnaval: Het Molletje beleeft dolle pret met slingers, hoeden en maskers die hij vindt na carnaval. Hij daagt er zelfs een stoere waakhond mee uit.
- Het Molletjein de woestijn: Het Molletje komt in de woestijn terecht en vindt er een put volzand. Hij begint te graven en vindt er iets waarmee hij zichzelf en zijn vriendjes redt.

Beeldformaat
1:33:1

Extra
Deze tekenfilmpjes bevatten geen dialogen

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Zdenek Miler
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Geen dialogen
Nederlands gesproken - Dutch spoken
Geluidsformaat:
Dolby Digital
IMDB Waardering:
8,1
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Actieprijs:
5,99
Artikel nummer:
1313456
Datum update:
2019-07-14 10:47:59
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!