De Oorlog van de Eeuw  3 - Documentaire Oorlog - DVD

De Oorlog van de Eeuw 3 - Documentaire Oorlog - DVD

T2 Entertainment
1300144
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 9,91

In alle documentatie tot nu toe is deze oorlog gewoonlijk gepresenteerd vanuit het nationale gezichtspunt. Ongeveer 60 jaar na het einde van de oorlog is de tijd rijp om, nu de overlevenden nog steeds onder ons zijn, voormalige vijanden elkaar de hand te laten schudden en te laten zien wat voor een oorlog dit was.

 

In alle documentatie tot nu toe is deze oorlog gewoonlijk gepresenteerd vanuit het nationale gezichtspunt.

Ongeveer 60 jaar na het einde van de oorlog is de tijd rijp om, nu de overlevenden nog steeds onder ons zijn, voormalige vijanden elkaar de hand te laten schudden en te laten zien wat voor een oorlog dit was. Hierbij is gebruikgemaakt van authentiek filmmateriaal, veel er van in kleur en de verhalen van ooggetuigen van beide zijden. Vooraanstaande internationale historici namen tevens deel aan dit project. Deze geschiedenis presenteert naties die eens bittere vijanden waren in bijna gelijke beelden en televisiecommentaren gerelateerd aan het meest pijnlijke hoofdstuk uit de twintigste eeuw.

Luchtgevechten boven Duitsland:
In 1944 lijkt de oorlog in de lucht beslist. De geallieerden heersen en bommenwerpers vliegen massaal naar de Duitse steden om daar hun vernietigende vracht kwijt te raken. Het afweergeschut en de Luftwaffe moeten het antwoord schuldig blijven. Niet alleen militaire doelen worden door bommen getroffen. Huizen, kerken, scholen; alles gaat in vlammen op. De luchtgevechten boven Duitsland eisen vele slachtoffers.

Bommen op de stad:
Begin 1945. Geallieerde bommenwerpers bewonen bijna permanent de lucht boven de grote Duitse steden. De ene bom na de andere doet zijn vernietigende werk onder de Duitse bevolking. De moraal van de nazi¿s moet gebroken worden. Ten koste van alles. Vrouwen en kinderen, niemand wordt gespaard. Joseph Goebbels predikt wraak. En wraak komt er met de V2. Antwerpen wordt zwaar getroffen. Zo hebben vele steden gebrand. En vele mensen hebben het leven gelaten. De overlevenden vertellen hier hun verhaal.  

Beeldformaat
4:3

Geluidsformaat
Dolby Digital 5.1

Talen
Nederlands

Kijkwijzer 6 jaarKijkwijzer geweldKijkwijzer angst

Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Geluidsformaat:
Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 6
Kijkwijzer rating:
Geweld
Media-type:
DVD
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Nederlands gesproken - Dutch spoken
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1300144
Datum update:
2019-05-17 12:09:02
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!