• -10%
Legendarische Kluchten - Piet Bambergen, Rene v Vooren - DVD (2005)

Legendarische Kluchten - Piet Bambergen, Rene van Vooren - DVD (2005)

Video/Film Express
1319489
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 7,44 € 8,26 -10%

In de negentiger jaren produceerde Sleeswijk Entertainment deze kluchten in het theater en voor de zeer succesvolle televisie serie TROS AMUSEMENTS THEATER.

 

In de negentiger jaren produceerde Sleeswijk Entertainment deze kluchten in het theater en voor de zeer succesvolle televisie serie TROS AMUSEMENTS THEATER. De kluchten blijken nog steeds niets van hun amusementswaarde te hebben verloren.

Een korte samenvatting, waar deze kluchten over gaan, valt nauwelijks te geven. Het succes komt voort uit de onvoorziene en onvoorspelbare ontwikkelingen, die elkaar in rap tempo opvolgen en de daaruit voortkomende talrijke komische en hilarische momenten.

Het brengen van humor in een steeds groter wordende chaos vereist bij kluchten toegespitst teamwork en minutieus maatwerk. Hoe ernstiger alles uit de hand loopt, hoe meer discipline van de spelers wordt verlangd.De spelers moeten ervoor zorgen dat wanneer volgens het script een grap wordt voorbereid alle aandacht van de kijker bij voorbaat wordt geconcentreerd op de juiste persoon of situatie en nergens door wordt afgeleid.

Net als bij voetbal geeft de één vervolgens een voorzet, waaruit een ander kan scoren.Als de voorzet exact op maat en goed getimed wordt uitgevoerd, kan worden gescoord. Of zoals bij de klucht, valt de lach vanzelf.

Hun achtergrond als “Mounties” brengt Piet en René ook in deze discipline de sleutel voor succes. Uitgekiende scripts, vindingrijke regisseurs en voor de overige rollen perfect gecaste medespelers zorgen voor de verdere ingrediënten om hen moeiteloos voor dit kluchten-examen te laten slagen.

 1 3 in de pan (naar: La Petite Hutte)
 2 Lief zijn voor elkaar (naar: A Bedfull of Foreigners)
 3 Er is er één jarig (naar: Happy Birthday)

Beeldformaat
1:33:1

Geluidsformaat:
Dolby Digital 2.0
IMDB Waardering:
7
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Media-type:
DVD
Acteurs:
Piet Bambergen, Diana Dobbelman, Bruni Heinke, Jaap Stobbe, Maya Woolfe, Joke Bruijs, René van Vooren, Sylvia de Leur, Monique Smal, Arie Breeveld
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Nederlands gesproken - Dutch spoken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Conditie
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1319489
Datum update:
2019-07-09 08:22:46
10 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!