Johnny & Rijk - John Kraaikamp, Rijk de Gooyer [3DVD] - DVD

Johnny & Rijk - John Kraaikamp, Rijk de Gooyer [3DVD] - DVD

Dutch Filmworks
1311528
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 10,74
 

- Geen Paniek:
We worden rijk, we worden rijk. Johnny wordt door zijn gabbers Rijk bij de gevangenispoort opgewacht. De jongens van de straat zijn vastbesloten een fortuin te verdienen als klusjesman.

Om een startkapitaaltje e verkrijgen klopt Johnny aan bij Tante Kluif. Het klusbedrijf Geen paniek gaat voortvarend van start. Totdat Tante Toetje, die een zogenaamde schoonheidssalon exploiteert aan de Amsterdamse grachten zichzelf aardig in de nesten werkt.

Gelukkig zijn Johnny en Rijk altijd ter plaatse als de pleuris uitbreekt....

- De Inbreker:
Glimmy (Rijk de Gooyer is een slimme inbreker die een aanbod krijgt om voor veel geld een weggelopen stiefdochter van de bankier Van Borsen op te sporen.

Samen met zijn maat De Bonk gaat hij op onderzoek uit maar al gauw ruiken ze onraad. De sluwe bankier blijk een val te hebben opgezet. Als het duo het meisje vindt, brengen ze haar onder in het bordeel van Glimmy`s moeder Fanny voordat zij in handen kan vallen van haar stiefvader.

De geruststelling is echter van korte duur als Fanny voor de deur van haar bordeel wordt aangetroffen met de stiletto van Glimmy in haar borst....

- Heb Medelij Jet:
Johnny Kraaykamp speelt Tim, handelsreiziger, getrouwd met Jet en brave huisvader van twee kinderen.

In Friesland ontmoet hij zijn oude gabber Bodde (Piet Romer) met wie hij tien jaar geleden stad en land onveilig maakte. Tim zwicht voor Bodde`s voorstel om samen aan de zwier te gaan. Het wordt een dolle boef, onderweg ontmoeten ze het oplichtersduo Kwint&Dolores en de mooie Aafke.

Zal Tim vallen voor de charmes van Aafke of zal hij tot de conclusie komen dat zijn plaats bij Jet en de kinderen is....

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Johnny, Rijk, John Kraaikamp, Rijk de Gooyer, Kraaikamp, de Gooyer
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
IMDB Waardering:
6,4
Kijkwijzer leeftijd:
[Onbekend]
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Artikel nummer:
1311528
Datum update:
2019-04-27 20:16:53
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!