The Man from Colorado - Glenn Ford - Henry Levin - DVD (1948)

The Man from Colorado - Glenn Ford - Henry Levin - DVD (1948)

Sony Pictures Home Entertainment
1315125
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 7,43

Een rechter die wankelt op de rand van krankzinnigheid, een stad die dreigt in opstand te komen en slechts één man staat er tussenin, in deze krachtige western met twee Hollywoodlegendes, Glenn Ford en William Holden. - 8712609686159

 

Een rechter die wankelt op de rand van krankzinnigheid, een stad die dreigt in opstand te komen en slechts één man staat er tussenin, in deze krachtige western met twee Hollywoodlegendes, Glenn Ford en William Holden.

Owen Devereaux, een sadistische oorlogsveteraan, blijft na de oorlog doorgaan met moorden ondanks dat hij een rechter is. Zijn oude legermaat, Del Stewart, probeert het gewelddadig optreden te beperken.

Wanneer het psychotische gedrag van Devereaux de mensen uit het dorp dwingt actie te ondernemen, komen de vrienden lijnrecht tegenover elkaar te staan in een bloederig confl ict met fatale gevolgen.

Regisseur:
Henry Levin

Acteurs:
Edgar Buchanan, Glenn Ford, James Millican, Ray Collins, William Holden, Jerome Courtland, Ellen Drew, Jim Bannon, William 'Bill' Phillips

Beeldformaat
16:9

Geluidsformaat
Mono

Ondertiteling
Engels
Frans
Nederlands

Talen
Duits
Engels
Frans

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Acteurs:
Edgar Buchanan, Glenn Ford, Jerome Courtland, Ellen Drew, William 'Bill' Phillips, Jim Bannon, William Holden, James Millican, Ray Collins,
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Henry Levin
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
English spoken
IMDB Waardering:
6,7
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 12
Kijkwijzer rating:
Geweld
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Artikel nummer:
1315125
Datum update:
2019-07-09 17:54:15
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!