• Alleen online
Oyster V Vision 85cm skew 85cm + app zelfrichtend

Oyster V Vision 85cm skew 85cm + app zelfrichtend

1110847
Mail ons over de actuele voorraad en levertijd!
€ 2.313,23

Er zijn verschillende baanbrekende innovaties die de Oyster V zo bijzonder maken. Een nieuw tijdperk begint in de geschiedenis van mobiele antenne-technologie.

 

Er zijn verschillende baanbrekende innovaties die de Oyster V zo bijzonder maken. Een nieuw tijdperk begint in de geschiedenis van mobiele antenne-technologie. De gebogen vorm van de feed-arm is heel ruimtebesparend bij het opbergen. Zonder dak contact en vrijwel geruisloos.

De Oyster V weet altijd waar de satellieten zijn. Vervelende rondom-scans zijn dus verledentijd en niet nodig. Het systeem positioneert zich feilloos ten opzichte van de satelliet.

De reden voor deze technologische voorsprong is het samenspel van drie componenten: GPS, 3D-kompas, en hellingsensor. Het GPS-systeem bepaalt de locatie, het 3D-kompas stelt vast in welke richting uw caravan of camper (en dus de antenne) wijst, de hellingsensor identificeert een eventuele scheve stand van de caravan of camper en stuurt de exacte compensatiebeweging van de antenne aan. Vooral de helling van de caravan of camper wordt vaak onderschat. Een paar graden kunnen aanzienlijke storingen opleveren. Veel meer dan bijvoorbeeld het hoogteverschil tussen de positie van de caravan of camper of een berg of in een dal.

Gaat goed om met veranderingen.
Behoorlijk vervelend als de technische karakteristieken van de satellietsignalen plotseling veranderen, u ergens in Europa op vakantie bent en opeens niets meer werkt. Vaak helpt dan alleen nog een update. Die programmeren ze bij ten Haaft razend snel, maar moet dan wel nog worden geüpload op uw satellietantenne.

Uw Oyster V ontvangt online updates via uw smartphone (of via USB-stick).
Dat is geen leuk speeltje maar uiterst functioneel.

De update wordt direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het systeem ingevoerd. U kunt een gratis app downloaden voor uw Oyster V, die behalve de update-functie nog een hele reeks handige opties biedt. We informeren u bijvoorbeeld direct als we een verandering van satelliet-karakteristieken vaststellen. U weet dan de oorzaak van de storing en krijgt zo snel mogelijk een update om het probleem te verhelpen.

Uw telefoon is via de app verbonden met de Oyster V besturing. Als er een technisch defect optreedt, kan dit meestal met de Oyster app worden gediagnosticeerd. Deze gegevens kunnen dan worden verzonden aan de klantendienst.

Eén kabel is één kabel.
Wanneer we praten over een 1-kabel-oplossing, bedoelen we dat ook. Een extra stroomkabel is niet nodig. We gebruiken een speciale coaxiale kabel voor de besturing, de stroomvoorziening en het signaal overdracht van de buitenunit.

De montage is dus maar een minimaal-invasieve operatie. Een klein gaatje is voldoende. Natuurlijk komt er met de TWIN-versie een tweede coaxiale kabel bij.

De Oyster V buitenunit weegt maar net zo’n 11 kg. Bijna verbazingwekkend dat ondanks de gewichtsverlaging de stabiliteit is toegenomen. En dat is cruciaal. Niet alleen voor de spreekwoordelijke Oyster duurzaamheid, maar juist ook voor een ononderbroken ontvangst. Fabrikanten die op de verkeerde punten bezuinigen, nemen een instabiel en windgevoelig antennesysteem op de koop toe. En dan zijn beeldstoringen onvermijdelijk. De stabiliteit van de Oyster V is het resultaat van slimme engineering en uiterst moderne, hoogwaardige materialen, die ook worden gebruikt in de autosport. De spiegelarm is uit één stuk en gemaakt van ultralicht magnesium. Daardoor is hij ondanks zijn lage gewicht extreem stabiel en torsie stijf. Ook de feed-arm van glasvezelversterkte kunststof heeft door de exact berekende stutten binnenin een uiterst hoge torsiestijfheid. In gewone taal: hij kan niet worden verdraaid. Bovendien biedt dit doordachte component ruimte voor kabels, de hellingsensor, het kompas en de gps-sensoren. Indien de antenne is voorzien van een SKEW, is deze ook opgenomen in de feed-arm en zo bescherm tegen weer en wind.

SKEW: Automatisch meer reikwijdte
De SKEW (uitgesproken skjoe) is een kleine elektromotor, die de LNB automatisch bijstelt en zo de reikwijdte van uw Oyster V merkbaar verhoogt. Deze optionele functie is handig als u vaak in de zuidwestelijke en zuidoostelijke delen van Europa onderweg bent. Dan loont een SKEW zeker. Terwijl anderen op het dak van hun caravan of camper moeten klimmen, doet de SKEW dit werk automatisch. De SKEW is geïntegreerd in de feed-arm en dus beschermd tegen weesinvloeden en beschadigingen.

Niet het wiel opnieuw uitvinden
De draaikop-techniek heeft zich bewezen in tienduizenden Oyster systemen. Voor de Oyster V hebben we deze techniek verfijnd, maar het principe blijft het zelfde: alleen de kop van de antenne draait, de antenne zelf zit vast. Daardoor hoeft minder gewicht verplaatst te worden. Dit vermindert het stroomverbruik en de mechanische belasting en bespaart ruimte. Bovendien ligt het draaipunt hoger. Zelfs met een laag sneeuw blijft de Oyster V beweeglijk.

Oyster = Kwaliteit
De combinatie van eenvoudige, solide techniek en geavanceerde elektronica is doorslaggevend. Gevoelige massaproducten hebben niets te zoeken bij ten Haaft. Zij vertrouwen alleen op bewezen heavy-duty componenten. De hoge normen van de automotive industrie is haar meetlat. Want die zijn uiterst streng als het gaat om weerstand tegen trillingen, mechanische schokken en extreme temperaturen. Zij overtreffen deze normen regelmatig. 3 jaar fabrieksgarantie zijn daarom vanzelfsprekend.

– Maar 17 cm hoog (Ook bij de TWIN-variant en met SKEW)!
– Maar 11 KG.
– Gewicht van bevestigingsmateriaal: 2 KG
– Diameter van de spiegel: 85 cm
– Optioneel met of zonder SKEW
– Updaten via smartphone of tablet.
– Één kabel. Geen stroomdraden.
– Binnen no time beeld dankzij GPS, 3D Kompas en hellingsensor.
– Een zeer gemakkelijke bediening.
– Beschikbaar in Vision en Premium uitvoering.
– Automatische satellietwisseling bij kanaal wijziging.
– Automatisch inklappen bij starten voertuig.
– Weerbestendig design wat het vastvriezen in de winter tegen gaat.
– Schotel informatie aflezen via de app.
– Schotel in en uitklappen via de telefoon.
– 3 jaar garantie
- SKEW

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Oyster V Vision 85cm skew 85cm + app zelfrichtend | Satelliet | Zelfzoekend |
Datum update:
08-06-2021
1 Item
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!