• Alleen online
Ebode IR Link P ab verlenger 220v

Ebode IR Link P ab verlenger 220v

Ebode
0903402
Mail ons over de actuele voorraad!
€ 28,89

De unieke ebode eIR2xTM (spreek uit als Irex) technologie garandeert een hoge mate van immuniteit voor infrarood storing van direct zonlicht, CFL verlichting en flat screen TV's

 

De unieke ebode eIR2xTM (spreek uit als Irex) technologie garandeert een hoge mate van immuniteit voor infrarood storing van direct zonlicht, CFL verlichting en flat screen TV's (inclusief Plasma, LCD en LED).

Het zorgt voor een nauwkeurige reproductie van de InfraRood codes van al uw

afstandsbedieningen, waaronder de nieuwste generatie codes die worden gebruikt in bijvoorbeeld set-top boxes en media players (incl. RC5 /6, RCMM, XMP).

Met de ebode IR Link P kunt u de InfraRood signalen van uw eigen afstandsbediening verlengen. Ebode IR Link P maakt het mogelijk om uw A/V apparatuur te bedienen terwijl deze in een gesloten kast staat of verdekt is opgesteld. De ebode IR Link P maakt gebruik van een voedingsadapter en u hebt dus geen batterijen nodig. Een InfraRood verleng systeem bestaat uit een InfraRood ontvanger, een verdeel blokje (Hub) en tot slot de IR LED zender die het InfraRood signaal weer uitzend.

bedien 3 A/V apparaten
Frequentie : 30-60 kHz
Lengte 3IReye 1,5 meter
Lengte kabel mouse 2 m.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Ebode IR Link P ab verlenger 220v | Satelliet | Videozenders |
Datum update:
08-06-2021
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!