• Alleen online
Maximum XO-Line R quattro slimfeed rod LNB

Maximum XO-Line R40 quattro slimfeed rod LNB

1111316
Uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn
€ 31,36

Slim line, geschikt voor multifeed. Deze LNB is geschikt voor multiswitch systemen, 1 satelliet per LNB.

 
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Maximum XO-Line R40 quattro slimfeed rod LNB | Satelliet | LNB |
Artikel nummer:
1111316
1 Item

Maximum Games is een top 20 wereldwijde uitgever en distributeur van videogames die gespecialiseerd is in fysieke en digitale distributie van innovatieve spellen wereldwijd.

Maximum Games is door de Amerikaanse Business Awards, Deloitte en de Women Presidents 'Organization uitgeroepen tot een van de snelstgroeiende bedrijven in Amerika door Inc. Magazine en de San Francisco Business Times gedurende de laatste vier jaar op rij. Maximum Games is ook erkend als een van de vooraanstaande particuliere bedrijven in Amerika.

We bieden partners een ongeëvenaard niveau van service en expertise en leveren keer op keer bewezen resultaten. Met tientallen jaren ervaring in de bedrijfswereld, gericht op bedrijfsbeheer, verkoop en marketing, is Maximum Games de ideale uitgever en distributeur voor studio's die op zoek zijn naar uitzonderlijke resultaten op wereldwijde markten.

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!