• Alleen online
EISS easy install statief voor Triax 64/78cm

EISS easy install statief voor Triax 64/78cm

Eiss
1113232
Helaas, uitverkocht!
€ 106,61

Heeft u een 64cm of 78cm Triax en wilt u graag gebruik maken van het Eiss statief? Dat kan nu, wij leveren namelijk de ombouwset met een speciaal verloopstukje naar de 64cm Triax.

 

Heeft u een 64cm of 78cm Triax en wilt u graag gebruik maken van het Eiss statief? Dat kan nu, wij leveren namelijk de ombouwset met een speciaal verloopstukje naar de 64cm Triax.

De Eiss ombouwset bestaat uit een statief met daaraan bevestigd een handmatig draaisysteem en een verloopstukje zodat uw 64cm Triax schotel er aan bevestigt kan worden. Het statief wordt met drie meegeleverde pennen vastgezet in de grond.

De bevestigingsbuis waarop de schotelantenne wordt geplaatst kan dankzij een kogelgewricht vrij bewegen en met een ingebouwde waterpas uiterst simpel loodrecht worden ingesteld. Als dat gebeurd is, kan de buis in de grond worden geprikt door hem verticaal door het kogelgewricht naar beneden te schuiven. Met een handmatig tandwielsysteem kunnen we de verticale hoek – elevatie genoemd – nauwkeurig instellen.

Bij dit draaisysteem wordt voldoende precisie gegarandeerd door gebruik van een instelvertragingsmechanisme. Na de juiste elevatie moet de zogenaamde skew-instelling van de LNB worden gekozen. Dit is de draaiing van de LNB of vlakantenne om zijn lengteas die nodig is voor optimale ontvangst.

Als we de elevatie en skew van een satelliet weten voor de plek waar we de schotelantenne willen gebruiken, hoeven we de antenne alleen nog maar naar oost of west te draaien om de best mogelijke ontvangst van de satelliet te zoeken. Met een schroefsysteem fixeren we de antenne tenslotte ten opzichte van het statief.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | EISS easy install statief voor Triax 64/78cm | Recreatie | Handmatige opstellingen |
Artikel nummer:
1113232
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!