Funke PI-150 5V USB power inserter voor DVB-T

Funke PI-150 5V USB power inserter voor DVB-T

1104210
Helaas, het artikel is vervallen!
€ 14,84

Deze 230 volt - 5 volt adapter geeft u tevens de mogelijkheid de power inserter op het lichtnet aan te sluiten.

 

USB Power Inserter voor Actieve DVB-T Antenne's

Orgineel Funke!

Met deze 5 volt - 230 volt usb power inserter voor actieve DVB-T antennes kunt een actieve DVB-T antenne aansluiten op LED, Plasma en LCD TV's die niet beschikt over een antenne voeding vanuit het toestel zelf, maar wel een USB aansluiting heeft.
De voeding voor uw DVB-T antenne wordt dan doorgegeven door uw TV via de USB poort, zonder dat u een extra 230 volt - of 12 volt voeding nodig heeft.

Deze USB power inserter bied een groot gemak voor uw boord, caravan of camper waar vaak niet voldoende beschikking is over 230v aansluitpunten.

een kant van de usb power inserter word aangesloten op de antenne ingang van uw toestel, en de andere kant op uw actieve dvbt antenne.

De voedings kant (usb aansluiting) gaat of in een usb poort op uw tv of pc, laptop om zo 5volt voeding door te sturen naar uw actieve dvbt antenne.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Beperkt op voorraad!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, alles voor een eerlijke prijs! | Funke PI-150 5V USB power inserter voor DVB-T | Digitenne | DVB-T antennes |
Datum update:
08-06-2021
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!