• Alleen online
Technetix TRAS-2000S shop tweegats wandcontactdoos

Technetix TRAS-2000S shop tweegats wandcontactdoos

1106222
Uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn
€ 15,83

Technetix TRAS-2000S shop tweegats wandcontactdoos | In elke kamer waar een tv, mediabox of radio aangesloten moet worden, kan deze tweegats wandcontactdoos gebruikt worden voor een storingsvrij signaal. - 5055146400462

 

In elke kamer waar een tv, mediabox of radio aangesloten moet worden, kan deze tweegats wandcontactdoos gebruikt worden voor een storingsvrij signaal.

Deze wandcontactdoos zal door middel van een installatiekabel verbonden worden met de coax hoofdaansluiting (SOP), signaalversterker of een signaalverdeler. De tweegats wandcontactdoos is NIET geschikt als signaal overname punt. Hiervoor is uitsluitend de eengats wandcontactdoos geschikt.

Als er al een wandcontactdoos in een kamer zit, dan kan deze eenvoudig vervangen worden met een schroevendraaier en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Als de huidige wandcontact- doos geen Kabel Keur keurmerk heeft is het verstandig om deze te vervangen voor optimale beeldkwaliteit en internetsnelheid.

Dit product is geschikt voor opbouw en inbouw en beschikt over een aparte aansluiting voor uw radio.

Eenvoudig te installeren
5 jaar garantie
Gepatenteerde Modem Safe en CPD Safe technologie
Ziggo geschikt - Kabel keur
4G/LTE proof en 4K Ultra HD geschikt

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
1 Item
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!