• Alleen online
Technetix BDA-02S opdruk signaalversterker shop

Technetix BDA-02S opdruk signaalversterker shop

1106242
Uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn
€ 71,03

Technetix BDA-02S opdruk signaalversterker | De CA opdrukversterker versterkt het signaal, zodat er altijd een storingsvrij signaal is bij alle TV's in uw huis. Heeft u meer dan één tv en een modem?

 

De CA opdrukversterker versterkt het signaal, zodat er altijd een storingsvrij signaal is bij alle TV's in uw huis. Heeft u meer dan één tv en een modem?

Dan adviseren de kabel- maatschappijen een versterker te plaatsen, om de kwaliteit van het beeld en de snelheid van het internet optimaal te houden. Elk van de vier uitgangen ondersteunt kabellengtes tot en met 15 meter. De opdrukversterker heeft een radio, modem en drie tv-aansluitingen.

De CA opdrukversterker is zeer eenvoudig op uw tweegats wandcontactdoos te drukken. Vervolgens sluit uw de verschillende mediaboxen, televisies, radio's en het modem aan op de versterker via aansluitkabels of coax installatiekabel, voor superscherp beeld en de hoogste snelheid internet.

Retour geschikt
Eenvoudig te installeren
5 jaar garantie
Gepatenteerde Modem Safe en Ingress Safe technologie
Ziggo geschikt - Kabel keur
4G/LTE proof en 4K Ultra HD geschikt

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Beperkt op voorraad! Levertijd daarna onbekend!
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!