• Alleen online
Technimount FLEX wandsteun 26-55inch 45kg

Technimount FLEX wandsteun 26-55inch 45kg

TechniMount
0102636
Uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn
€ 90,90

TECHNIMOUNT FLEX is een volledig mobiele wandsteun voor 26-55 inch LED / LCD / Plasma flatscreens met een maximale belasting van 45 kg. Het is gemaakt van zeer stevig staal en heeft een stijlvol zwart oppervlak. Dubbel gelede armen bieden de hoogst mogelijke stabiliteit met een maximale wandafstand van 486 mm. - 4019588227613

 

TECHNIMOUNT FLEX is een volledig mobiele wandsteun voor 26-55 inch LED / LCD / Plasma flatscreens met een maximale belasting van 45 kg.

Het is gemaakt van zeer stevig staal en heeft een stijlvol zwart oppervlak.
Dubbel gelede armen bieden de hoogst mogelijke stabiliteit met een maximale wandafstand van 486 mm. Het royale zwenkbereik van deze wandsteun is maximaal ± 60 ° (afhankelijk van de apparaatgrootte). De instelbare schermkanteling van -2 ° tot 12 ° maakt ook een optimalisatie van de beeldhoek mogelijk.

De TECHNIMOUNT FLEX wordt voorgemonteerd geleverd en is daarom eenvoudig te installeren.

Een ingesloten waterpas vergemakkelijkt de uitlijning.

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Beperkt op voorraad! Levertijd daarna onbekend!
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!