• Alleen online
Technimount FLEX EASY wandsteun 22-50inch 25kg

Technimount FLEX EASY wandsteun 22-50inch 25kg

TechniMount
0102634
Mail ons over de actuele voorraad!
€ 41,32

TECHNIMOUNT FLEX EASY is een volledig mobiele wandsteun voor 22-50 inch LED / LCD / Plasma flatscreens met een maximale belasting van 25 kg. Het is gemaakt van zeer stevig staal en heeft een stijlvol, zwart oppervlak. De gelede arm biedt flexibiliteit met een maximale wandafstand van 426 mm. - 4019588227651

 
TECHNIMOUNT FLEX EASY is een volledig mobiele wandsteun voor 22-50 inch LED / LCD / Plasma flatscreens met een maximale belasting van 25 kg.

Het is gemaakt van zeer stevig staal en heeft een stijlvol, zwart oppervlak.
De gelede arm biedt flexibiliteit met een maximale wandafstand van 426 mm. Het royale zwenkbereik van deze wandsteun is maximaal ± 90 ° (afhankelijk van de apparaatgrootte). De instelbare schermkanteling van -2 ° tot 12 ° maakt ook een optimalisatie van de beeldhoek mogelijk.

De TECHNIMOUNT FLEX EASY is voorgemonteerd en is daarom eenvoudig te installeren. Een ingesloten waterpas vergemakkelijkt de uitlijning.
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn!
Nog leverbaar?:
Voldoende voorraad, maar tijdelijk uitverkocht voorbehouden!
Datum update:
08-06-2021
1 Item
No reviews

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!