• Alleen online
Pure ELAN E3 DAB Radio

Pure ELAN E3 DAB Radio

Pure
PU5857
Mail of chat ons eerst voor de levertijd!
€ 90,08

Omschrijving

De Elan E3 is een DAB+ en FM radio, ge-finetuned in Engeland om een krachtige en heldere audio kwaliteit te bereiken. Door het kleuren display is navigeren en selecteren in het menu nog makkelijker en overzichtelijker, met meer informatiemogelijkheid.

Hij werkt via het stroomnet of met 4 AA batterijen (niet inbegrepen). Hij is compact, een mooi design, heeft 4 voorkeuzetoetsen, een Aux-in, een alarm met snoozefunctie en timer met alarm.

De equaliser zorgt voor het perfecte geluid bij iedere muziekkeuze.

Productdetails

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Bestelbaar
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden u de gemaakte iDeal kosten in rekening gebracht en artikelen die voor u worden besteld worden NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Verzendkosten:
Af magazijn (dropshipping)
Artikel informatie:
Wa.Wi.Totaal, de webshop met eerlijke prijzen, Soundmaster, 4005425004721, AS0631, Soundmaster NR850WE DAB+ Radio CD, Wa.Wi.Totaal,
Artikel nummer:
PU5857
Datum update:
2018-09-05 10:21:00
Fabrikant
Soundmaster

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!