Kabel Firewire IEEE 1394  4/4 1.8mtr (F3N402b06-ICE)

Kabel Firewire IEEE 1394 4/4 1.8mtr (F3N402b06-ICE)

Belkin
F3N402b06-ICE
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!
€ 9,91

Belkin FireWire IEEE 1394 kabel (4-polig/4-polig) 1,8 m

 
Een massa informatie schiet door uw Belkin FireWire®-kabel naar uw pc. De verbinding tussen uw digitale camcorder en uw computer is nog nooit zo snel geweest. Eindelijk is er een razendsnelle seriële bus die de werelden van consumentenelektronica en computers verbindt.

De FireWire® IEEE 1394 kabel stelt u in staat apparaten als een digital video-camcorder (4-polige poort) aan te sluiten op uw computer (4-polige poort) en maakt overdrachtssnelheden mogelijk van tot 400 Mbps. Compatibel met alle Apple® FireWire® en Sony i.LINK®-apparaten.
Technische details
Lengte snoer 1,8m
Aansluiting(en) IEEE 1394 4-pin/4-pin

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!