Wpro Magnetronreiniger spray 500ml
Wpro Magnetronreiniger spray 500ml
Wpro Magnetronreiniger spray 500ml
Wpro Magnetronreiniger spray 500ml

Wpro Magnetronreiniger spray 500ml

MWO100
Uit magazijnvoorraad, één werkdag
€ 6,61

Wpro Magnetronreiniger en afzuigkapreiniger spray 500ml. De W-pro magnetron reiniger met professionele formule verwijdert effectief aangebrande en geharde vetafzetting of geuren in de magnetron en zorgt voor een perfecte reiniging zowel binnen als buiten. - 484000008424

 

Wpro Magnetronreiniger en afzuigkapreiniger spray 500ml. De W-pro magnetron reiniger met professionele formule verwijdert effectief aangebrande en geharde vetafzetting of geuren in de magnetron en zorgt voor een perfecte reiniging zowel binnen als buiten.


Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
14 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!