• Alleen online
Electrolux Wasdrogerballen (dryerballs®)
Electrolux Wasdrogerballen (dryerballs®)
Electrolux Wasdrogerballen (dryerballs®)
Electrolux Wasdrogerballen (dryerballs®)

Electrolux Wasdrogerballen (dryerballs®)

D199434
Uit magazijnvoorraad, één werkdag
€ 8,19

Electrolux wasdrogerballen 2stuks (dryerballs®). #D199434

 

Wasdrogerballen 2 stuks
De roze en blauwe dryerballs®, zacht wordende ballen, hebben een verschillende treksterkte (een is harder dan de andere) en anders gevormde noppen.
De twee dryerballs®, zacht wordende ballen, zijn ontworpen om samen te werken om de was in de droger op te tillen en te scheiden.
De dryerballs® nemen ook warmte op en geven dit tijdens het drogen weer af aan de kleding, waardoor het drogen wordt versneld.
Zorg ervoor dat u beide dryerballs®, zacht wordende Ballen, in de droger plaatst en de droger normaal instelt voor het type textiel dat u wilt drogen.
U hoeft geen “verzachtende” droogtrommeldoekjes toe te voegen of wasverzachter te gebruiken in uw wasmachine.
De speciaal ontworpen noppen van de dryerballs® verminderen de stijfheid die wordt veroorzaakt door het drogen weer, en zo wordt uw was verzacht zonder dat u giftige chemicaliën hoeft toe te voegen.
Voor meer informatie over de chemische samenstelling van wasverzachters kunt u onze website raadplegen op: www.dryerballs.eu


De dryerballs® zijn wetenschappelijk getest - op basis van ISO-standaarden - door een onafhankelijk textielverzorgingslaboratorium waarbij is aangetoond dat:
· textiel aanzienlijk zachter wordt;
· de droogtijd met maximaal 25% wordt verkort;
· de was minder wordt gekreukt;
· er minder pluizen vrijkomen;

Bovendien zijn ze gecertificeerd niet-giftig volgens EUstandaarden (EN71 pt 3);
dit in tegenstelling tot chemische wasverzachters (hoewel u zich er bewust van dient te zijn dat dryerballs®  GEEN speelgoed zijn en u ervoor moet zorgen, net als met alle huishoudartikelen, dat ze buiten bereik blijven van kinderen).

Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Helaas, het artikel is vervallen!
Voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Heeft u een vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden de artikelen die voor u 'speciaal zijn besteld' NIET retour genomen!
Conditie
Origineel
Artikel nummer:
20 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze Wa.Wi.Totaal nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen en de nieuwste artikelen!
Verwacht geen/soms dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!

Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!